Anadolu Medical Center

00905333040821 / 00905334818556 / 00905305100134

الأشعة

Radiologjia

Departamenti i radiologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu është në shërbimin tuaj me pajisje dhe protokolle të teknologjisë më të fundit. Departamenti ofron shërbime të imazhit 24/7 me vëmendje të madhe në uljen e dozës së rrezatimit ndaj të cilit ekspozohen pacientët. Të gjitha analizat e kryera përmes PACS (Arkivimi i Figurës dhe Sistemi i Komunikimit) mund të merren nga kudo në spital.

Departamenti i radiologjisë ofron një gamë të plotë të shërbimeve radiologjike, duke përfshirë:

 • 3 × Tesla MRI 104 × 48 Mat Matrica totale e imazhit,
 • 76 × 32 ”1.5 Tesla MRI Matrica e Imazheve Totale,
 • Linja Flash CT 2 × 128
 • Angiografia Digjitale Biplane (DSA)
 • Fluoroskopia digjitale
 • Radiografia Digjitale
 • Mamografia Digjitale me Tomosintezë, Ekografia e Gjirit
 • Ekografia – Ekografia Doppler


Flash CT- Skanues i shpejtë

Flash CT konsiderohet skaneri më i përparuar në botë, duke dhënë detajet më të mira të imazhit me dozën më të ulët të rrezatimit të mundshëm te pacienti. Pajisja mund të kryejë një tomografi të tërë trupit në sekonda. Energji e dyfishtë Funksioni i energjisë së dyfishtë për marrjen e kontrasteve të larta. Ai siguron rehati për të moshuarit dhe fëmijët pasi nuk kërkon mbajtje të frymëmarrjes.

3 Tesla MRI (3T)

3 Tesla (3T) MRI jo vetëm që ofron mundësinë e imazhit MRI të tërë trupit në një kohë shumë më të shkurtër, por gjithashtu kap një imazh më të qartë dhe të detajuar, duke mundësuar kështu diagnozë të shpejtë dhe të saktë. Gjithashtu siguron një ambient shumë më të gjerë dhe të rehatshëm për pacientin.

Mamografia digjitale me tomosintezë

Mamografia digjitale kap dhe shndërron energjinë e rrezeve X në një imazh digjital, duke siguruar një imazh tre-dimensional të gjirit. Aftësia për të rregulluar shkëlqimin, errësirën ose kontrastin e bën më të lehtë identifikimin e masave. Ky është një dimension i ri në zbulimin e kancerit të gjirit, i cili ofron saktësi më të madhe në përcaktimin e madhësisë, formës dhe vendndodhjes së anomalive.

Na kontaktoni


  كوتلاي كارامان

  M.D.
  Imazhe- Radiologjia

  مراد دقدوق

  M.D.
  Radiologjia