جنكيز إرين أوغلو

Position: Prof. M.D.البروفيسور جنكيز إرين أوغلو، (دكتور في الطب) الخبرة ومجالات الاهتمام تعليم العضويات المؤسسية

بالونات المعدة

Balonave Gastrike Balonave Gastrike Paketat dhe Kostoja e Balonave Gastrike Paketat dhe Kostoja e Balonave Gastrike Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: asnjë, kryer në njësinë e kirurgjisë në të njëjtën ditë Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 3-5 ditë Kostoja e balonës gastrike: 1.500 dollarë për tullumbace të futur në […]