Anadolu Medical Center

00905333040821 / 00905334818556 / 00905305100134

Konsulta Falas
Kirurgji e Gjirit dhe Onkologji

Specialistët e famshëm të onkologjisë Dr.Eda Tanrıkulu Şimşek dhe kirurgjisë së gjirit Dr.Hüseyin Kemal Raşa nga Turqia do të zhvillojnë konsultime me pacientët ne Tiranë në datën 25.10.2023 për muajin e kancerit te gjirit.
Dr. Eda Tanrıkulu Şimşek (Specialiste e Onkologjisë Mjekësore) dhe Prof.Hüseyin Kemal Raşa (Specialist i Kirurgjise së Gjirit) nga Anadolu Medical Center (në bashkpunim me Johns Hopkins Medicine U.S.A.), do të organizojnë konsulta falas në zyrën e spitalit Anadolu në Tiranë në datën 25 Tetor 2023 (të mërkurën). Në këtë konsultë do të keni mundësine të konsultoheni për sëmundjen tuaj dhe të merrni rekomandime të vlefshme për opsionet e mundshme të trajtimit nga mjekët.

Adresa: Pallati Ambasador 3, Rruga Dervish Hima,

Merrni mendimin tuaj të dytë mjekësor falas


  Konsulta Falas

  Assoc. Prof. Eda Tanrıkulu Şimşek (Specialiste e Onkologjisë Mjekësore) do të ofrojë konsulta për të gjitha llojet e pacientëve apo sëmundjeve me kancer nga perspektiva të onkologjisë mjekësore me rekomandime për metodat më të fundit të trajtimit të disponueshëm, duke përfshirë terapitë e synuara dhe imunoterapinë.

  Assoc. Prof. Dr. Kemal Raşa (Specialist i Kirurgjisë së Gjirit) do të ofrojë konsulta nga perspektiva kirurgjikale për pacientët e diagnostikuar me kancer të Gjirit.  

  Rekomandohet të përgatiten dhe dërgohen paraprakisht të gjitha raportet mjekësore të disponueshme. Numër i limituar i vendeve!

  Ju lutemi kontaktoni zyrën tonë në Tiranë për të lënë takimin tuaj;

  Tel: +355 68 563 6468

  Adresa: Pallati Ambasador 3, Rruga Dervish Hima,

  Anadolu Medical Center në bashkpunim me Johns Hopkins Medicine është ndër 10 spitalet më të mira në botë!

  Metodat e avancuara të diagnostikimit dhe trajtimit të disponueshme në fushat e onkologjisë, neurokirurgjisë, kardiokirurgjisë, transplantimit të palcës kockore, urologjisë dhe gjinekologjisë. 

  Rreth Anadolu Medical Center

  Një institucion që ka nxitur dhjetëra projekte të lavdërueshme në Turqi, Fondacioni Anadolu ka bërë një ëndërr tjetër të vërtetë duke themeluar Qendrën Mjekësore Anadolu.

  Duke u mbështetur në trashëgiminë e çmuar të Anadollit, me përvojë mijëra vjeçare në mjekësi dhe shtëpi për shumë studiues mjekësorë, spitali ynë i përdor këto njohuri për të kontribuar në shëndetin e njeriut.

  Duke punuar në bashkëpunim strategjik me Johns Hopkins Medicine për të përmirësuar arsimin dhe cilësinë, spitali ynë ofron shërbime në të gjitha degët duke përfshirë shkencat e kancerit, shëndetin kardiovaskular, gjinekologjinë dhe IVF, shkencat neurologjike, shkencat kirurgjikale, mjekësinë e brendshme, diagnostikimin dhe imazhin.

  Përfitimet e Anadolu Medical Center

  Specialistët e klinikës sonë janë mjekë me famë botërore, shumë të kualifikuar, të cilët u lejojnë atyre të zgjidhin problemet më komplekse brenda fushës së tyre të ekspertizës.

  Ekzaminimet diagnostike dhe procedurat kirurgjikale në Anadolu Medical Center kryhen duke përdorur përparimet mjekësore më të avancuara, ilaçet më efektive dhe zhvillimet e përparuara shkencore.

  Në krahasim me klinikat evropiane, Anadolu Medical Center ofron çmime shumë të volitshme.

  Ne kemi kushte të favorshme për të mirëpritur pacientët e huaj, përfshirë ata nga vendet që flasin Shqip. Ju mund të konsultoheni me “Shërbimin Ndërkombëtar të Pacientëve”.